Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – انتخاب کارلوس کیروش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی مصر باعث شده تحلیل های زیادی در مورد این مربی سابق تیم ملی ایران در رسانه های مصری ارائه شود.

آنها به بررسی پیشینه کیروش در تیمهای سابق او از جمله ایران پرداخته و سپس از برخورد او با ستاره ها، سبک بازی مورد علاقه او و نوع رفتارش نوشته اند.

سایت یالاکورا در تحلیلی با عنوان «مربی جدید تیم ملی مصر چگونه بازی می کند؟» تیتر «یک پدر محتاط» را انتخاب کرده  است و در واقع در این رسانه مصری از او با نام پدر فوتبال پرتغال یاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت نوشته: «پرتغال به برزیل فوتبال اروپا معروف است و این در اشاره به فوتبال زیبایی است که تیم های ملی این کشور در ادوار مختلف رقابتهای اروپایی و جام جهانی ارائه کرده اند و البته از نظر فرهنگی و زبانی نیز اشتراکات فراوانی با کشور آمریکای جنوبی یعنی برزیل دارد. اما این موضوع در مورد مربیان سرشناس این کشور که افراد موفقی هم بوده اند صدق نمی کند. بسیاری از آنها به فوتبال دفاعی مشهور هستند که معروف ترین آنها ژوزه مورینیو سرمربی فعلی رم است و البته کارلوس کیروش سرمربی جدی تیم ملی مصر.»

در این مطلب با لقب «پروفسور» از کیروش یاد شده و به این اشاره شده که او با پیشینه ای دانشگاهی و با تخصص در زمینه آمادگی جسمانی وارد فوتبال شده مثل بسیاری از همتایان خودش در پرتغال که به اهمیت مطالعات آکادمیک در زمینه پیشرفت در مربیگری واقف بودند.

کیروش که او را «پدر موفقیتهای فوتبال پرتغال» می دانند ماجراجویی خود را با تیم زیر ۲۱ سال این کشور شروع کرد و نسلی تاریخی را بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱ به فوتبال پرتغال و اروپا معرفی کرد.

دانش آکادمیک کیروش در عملکرد او نیز بازتاب واضحی داشت. او یک مربی بسیار منظم و سازمان یافته است که تحقیق و جمع آوری اطلاعات را به عنوان پایه و اساس کار خود قرار می دهد و همواره توجهی ویژه به کوچکترین جزئیات دارد. او همچنین به دراختیار داشتن ابزار و امکانات مناسب باری پیشرفت بازیکنان نیز تاکیدی خاص دارد و البته احتیاط و بازی دفاعی نیز ویژگی ای است که مثل هموطنانش در سبک بازی دارد، کسانی که فوتبال بدون عجله را ترجیح می دهند و هیچ چیز را به دست اتفاق نمی‌سپارند.

در این مطلب اشاره شده که کیروش سیستم ۳-۳-۴ را در اکثر تیمهایی که داشته ترجیح می دهد. او در بسیاری از بازیهای خود با کلمبیا از این سیستم استفاده کرد یعنی در ۱۲ بازی از ۱۸ مسابقه خود و در تیم ملی پرتغال نیز در ۱۷ بازی از ۲۸ مسابقه این سیستم را به کار گرفت.

البته در این بین او این سیستم را در زمان حضورش در تیم ملی ایران کنار گذاشت، جایی که طولانی ترین دوران مربیگری خود را در آن تجربه کرد. روش بازی او با تیم ملی ایران، بین ۱-۴-۱-۴ و ۱-۳-۲-۴ در حال تغییر بود که این دومی، سیستم فعلی تیم ملی مصر نیز به حساب می آید.

این سایت در ادامه به بررسی نتایجی که کیروش در تیمهای مختلف خود به دست آورده پرداخته و سپس به توانایی او در کشف استعدادها اشاره کرده و به شکلی عجیب از دانیال داوری به عنوان چهره جدیدی که او در ایران رو کرده است، نام برده: «مربی پرتغالی البته توانایی ویژه ای در شناسایی استعدادها و به کارگیری بازیکنان جدید دارد و این کار را به خوبی با تیم ملی پرتغال و تیم ایران انجام داد ، جایی که توانست چهره های جدیدی را معرفی کند که یکی از قابل توجه ترین آنها در تیم ملی ایران، دانیل داوری دروازه بان بود. »

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ایران مصر ایران خبر ویژه کارلوس کی روش مصر تیم ملی ایران تیم ملی مصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلاناریا ؛ این موجود توانایی بازرزایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)

عصر ایران - پلاناریا (Planaria) یا کرم های مسطح پلاناریایی موجوداتی بسیار ابتدایی هستند زیرا فقط یک دستگاه عصبی نردبانی مانند دارند. پلاناریا بر اساس اکوتیپ خود طبقه بندی می شود زیرا گونه هایی وجود دارند که در زیست بوم های خشکی، زیست بوم های آب شیرین یا در زیست بوم های دریایی زندگی می کنند. این که چند گونه پلاناریا در سراسر جهان وجود دارد، نامشخص است.

پلاناریا گوشتخوار است و از انواع بی مهرگان کوچکتر مانند میگو و کک های آبی در زیستگاه های آبی یا دیگر کرم های کوچک تغذیه می کند. برخی از گونه های بزرگتر ساکن خشکی از کرم های خاکی نیز تغذیه می کنند. آنها به دور طعمه خود پیچیده و با ترشح نوعی مخاط آن را حل می کنند.

گونه های پلاناریا ممکن است جنسی و/یا غیرجنسی باشند. پلاناریای جنسی هرمافرودیت – دارا بودن هر دو اندام تناسلی نر و ماده – است و توانایی تخم گذاری دارد. به عنوان شکلی از تولیدمثل غیرجنسی، پلاناریا پس از آسیب دیدگی و جدا شدن یک قسمت از بدن خود توانایی شگفت انگیزی برای باززایی و شکل گیری دو موجود مستقل دارد.

اندازه پلاناریا می تواند بسیار متفاوت باشد به طوری که برخی از گونه های آب شیرین مانند Dugesia از چند میلیمتر پس از خروج از تخم تا یک سانتیمتر در زمان بالغ شدن رشد می کنند. برخی گونه های ساکن خشکی مانند Australoplana می توانند تا 4 سانتیمتر رشد کنند. پلاناریا می تواند بدن خود را گسترش داده و جمع کند و سلول های این موجود می توانند در زمان کمبود غذا کوچک شوند، از این رو، اندازه گیری دقیق آن دشوار است.

توانایی شگفت انگیز پلاناریا در باززایی خود توجهات بسیاری را به سوی این کرم مسطح جلب کرده است. در برخی موارد مستند، باززایی حتی از تکه یک دویستمی جدا شده از بدن اصلی صورت گرفته است. اگر سر پلاناریا از بدن جدا شود، قسمت سر یک دم جدید را شکل خواهد داد و در قسمت بدن جدا شده نیز یک سر جدید رشد می کند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کرم سر چکشی: بی رحم، جاودان و عجیب! (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • ربیع خواه: من از فوتبال شناور پرسپولیس لذت می‌برم/ گل محمدی جزو ۲ سرمربی برتر ایران است
  • یک ایرانی در نیمه نهایی چمپیونز لیگ
  • ملی‌پوش ایران در جایی حساس‌تر از فینال آسیا(عکس)
  • چهره اولین سرمربی زن در فوتبال مردان آلمان
  • صلاح خودخواه‌ترین بازیکنی است که دیده‌ام!
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی باز زایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی بازرزایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • استقبال پرشور هواداران پرسپولیس و سپاهان از الکلاسیکو ایران +فیلم
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • طلسم پرسپولیس امروز می‌شکند؟